Ted van Geest

Devin Townsend Project- De Boerderij, Zoetermeer

Ben zojuist terug van een concert van Devin Townsend Project in de Boerderij in Zoetermeer. Man, wat kan die vent toch fantastisch mooie teringherrie maken! Vanavond was Anneke van Giersbergen (Agua de Annique, ex-The Gathering) als extra bandlid toegevoegd.

Het concert was erg goed, Devin was op dreef en was zoals gewoonlijk de ADHD zelve. Hij werd even serieus toen een fan om een Stappin’ Young Lad nummer vroeg. Hij riep hem naar voren en legde hem (waarschijnlijk, hij deed het zonder microfoon) uit waarom hij die nummers niet meer speelde. Hierna legde hij het voor het publiek uit: “When I was 24 I believed in what I was doing with Strapping Young Lad. I’m 38 years old now, I’m off booze and drugs and have a kid now and I strongly think that you only must do things that you  believe in”, om vervolgens een spijkerhard nummer van Ziltoid The Omniscient te spelen…

Met het laatste nummer vroeg hij het publiek op het podium en speelde hij Bend It Like Bender. Hieronder de Crappycam-beelden:

Gepost op 29, 03, 2011 om 00:33 in de categorie Muziek.


Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Blog

advertentie:

blog categoriën

Eigen sites/ bijdragen

Ook leuk!

Over

Projecten